nu äre sista september

å de e en seg jävla tråkig ångest sönda, uuuuuuuusch!!!
en cool video till folket!
 
just nu sitter den andra inez, inez me z, å skickar våran kör låt, sesons of love, från rent ni vet...aah de vet ni den e så jädrans fjädrans bra!

i helgen har jag chillat, chillat å chillat´, målat lite i mamas å babas rum å varit på mörkö me bästis fästis!
imorgon har vi skolfoto ååh nej va ska man ha på sej, skit samma har vanliga kläder, den brukar funka bäst, å på tisdag äre spex, men vi får ju ändå inte göra nått kul så bläää, å på tisgfa äre cooper testet, suuuper kul föfan!
torsda freda äre typ prov tror jag...fyfan jag kan ingenting å bläääää!sen så äre bara två veckor kvar till prao ui två veckor sen så äre höstlov å då drar jag till Paris MUMMAH!
gonatt typ...

näst sista september

se reposer dans la paix heter de på franska...de räcker me dom orden...

du sa att jag va som en extra pelare, typ en klippa att luta sej emot när alltig är skit osv,- att vi är kompisar igen tur de, så äre nånting som är bra i all den här röran, ojoj!
så fel allting kan bli, de är inte bara jag som gör misstag, känns skönt å veta...du har säkert också en massa skit å skrot i ditt bagage...ínte säkert jag vet att du har de!
när jag säger du så syftar jag inte riktigt på nån speciell...man ska få känna lite själv, ställa sej frågan, men tänk om de va jag?
inte bara typ," aah men nu vare inte jag så skit samma", ställ dej frågan, nu, tänk om de verkligen va jag?
va fan hade jag gjort då? nääe du hoppa in på de där tåget om du inte vet vart de går!
släpp kryckorna å gå själv, de, de tror jag på!
(där tog jag bort en massa osammanhängande text..ajdå)
man kanske inte ska säga "du" om man inte menar nån speciell?
iallafall vet jag inte vad jag ska säga även om de senaste som hänt inte står mej väldigt väldigt väldigt nära men ändå lite/ganska så vet jag inte hur jag ska känna?jag har medkänsla medlidande för dej om du lider å jag känner samma ilska som dej, jag känner  de som du känner jag skriver inte ditt namn för du vet vem du är, å du, jag är alltid alltid här för dej!,för du är ju alltid där för mej!

 

Beat me, hate me, You can never break me.

Will me, thrill me, You can never kill me!
image42


torsdah

jag trodde vi började klockan nio så jag sitter här å bloggar å kommer till nästan lektion bra där! idag på gympan ska vi orgentera bläääääääää de suuuger men snart äre inne gympa va?
men sista lektionen är musik iallfall halleluljah halleluljah!
igår går pratade jag me tobbe i telefon i flera timmar, de e alltid lika myys:) igår va olle mycket stolt över mej, mitt i all stress för att hinna upp till simpson så snubblade jag på tröslen å på katten näästan typ så jag hade tandori kycklig över hela mej å golvet, olle var stolt och så trillade jag ner från en klätterställning också de va också en upplevelse de...skit samma, vi kom på att vi skulle bygga ett hus, som ska ligga nära bergen så man kan åka skidor å snowboard, en stor fet balkong runt hela huset ett fint skorssten stavas de så? aah men så skare va sol å snö inprincip hela tiden, aah de här är ingenting vi inte kommit längre me nejnej vi har redan skissat upp hela huset tillåme ritat in vart mina skidor å hans snowboard ska stå och att solen skiner å att de e mycke snö, själva materialet på huset tänkte vi bygga tillfälligt i kartong å karlssonsklister!
sweet bull
i måndas va jag micke patrik å bull i stan å lodade runt de va riktigt trevligt,
ja men titta patrik där bakom kom me på bilden också i sina gay oranga skidbraller...
olle big(måste han också heta olle?) i affären hade inte hitta nåra skor till mej men vi hänger inte läpp för de inte jag har ju fått röda å bruna låga converse naaaaaajs! mammsen kom hem i måndas också de va myys, fick massa saker å trevligheter, fast bäst av allt va att hon va hemma:) i helgen äre cykeltävling vid cykloteket typ, sen så äre red bull tävling där olle å patrik å typ micke ska åka jag kommeeeeeeeeer i keep an eye on you, eller inte dårå men iallafall...!oouh by the fuckin way så har dom byggt en skaterap i våran skola, i trä...sådär...trevligt!
sen så, hur äre läget? jag vet inte...själv? eeh aah...precis näe men kära vänner å bekanta nu tänkte jag rusa eller åka till skolan me käre Ragnar, aufvidersen!

en trevlig lördag

jovars, dagen började segt ringde julie som fixa tills hennes spanior skulle komma,shcuuudit typ thihi, ringde lina, systern hennes fyllde 18 så där vare tårtkalas, marie kom förbi å hon å hugo gjorde våfflor, ringde jameela tvingade henne att inte va me chriss de gick bra hon kom bförbi å å våfflor å kollade lite på film, jag gick å klädde på mej vi åkte till stan lodade runt åkte hem till jameela åt lite, ringde runt åkte till kristineberg till becca där lisa ellen å chriss va trrevligt trevligt, snackade skit å, aah massa annat, åkte till fridhemsplan å chillade runt träffade blablala aah men skit samma trevligt värre vare iallafall!
nästa vecka, eller nu i veckan kanske så har vi matte eller NO prov, de kommer ju gå åt skogen känner jag redan nu, jag har inte riktigt koll på vad vi har för nått alltså typ fysik?näe för den boken e blå, kemi, kemi har vi...intressant.
imorgon e de söndag, lite söndas ångest eller de blev sönda för 18 minuter sen, ja imorgon ska jag kanske träffa olle bullen min, han sumpade min fika me emmsi, tack olle! menmen de kommer ju flera helger, men de skulle suttit fint me en liten fika imorrn me emmsi pemmsi :)
ibland så skriver jag superduper långa inlägg där jag försöker avsluta flera gånger men aldrig kommer till vad jag egentligen ska göra, men den här gången bjuder jag nog på ett ganska kort inlägg, för vi sätter punkt här.
eller nja, ska nog ha en liten bild också, på the notebook, den e så bra å så gulle, i like i like!
the notbook
gonattski på er, å här sätter vi punkt.
eller njä, idag eller njä mera igår så fyllde matilda år, grattis på dej!
å sen så skulle jag vilja säga förlåt för allt, lite nerdy å säga de här men aah, å förlåt för frånvaron på HK...

fredag

va i skolan spydde gick hem...eller tvärt om, skolan gick hem spydde myys! sov vaknade drackvatten också trevligt, jag har sytt en väska, en rutig ganska sööt. nog om detta, finns de nån buss till sjärhov stjärhov eller nått sånt, undra de ja, igår åktejag å julia in till odenplan där julie köpte ett par pums, typ som mina fast silvriga super sööta!sen så tog vi oss en fika på cooooffeeéy by george, sen så räknade jag ut att den där blåbärspajen jag åt kunde ha gått till en tank till moppen som skulle behövts mera än en blåbärspaj men that's life!
på söndag ska jag fika me emmsi de ska bli super duper myys, om jag å bullz inte drar till landet imorrn eller nått sånt, men troligtvis inte, men då blire en till blåbärspaj säkert höhöh :)
seeeeeeeeeen, moppe till gnesta å sen 3 mil till, nja de funkar nog inte me moppe njä de e ba å lägga ner typ, okej from da bigining, hur gör vi nu då?
men nu ska jag bege mej ner till köket en varm macka kanske?
seeeyah foaks!

BULL
yes vi vill ha snö!

i´m trying to get payed not layed or playedsave me insted!

idag igen,

jag har varit ganska duktig på å blogga på senate tiden å de e rätt soft me blogg, men...
jag har funderat på en sak, ska man verkligen lägga ut sitt liv på internet, alltet vardenda liten detalj, va man ha på mackan till frukost å så vidare, de där va inte likt mej men jag tänker nog iallfall inte lägga ut hela mitt liv på en blogg som alla alla kan läsa, men för dom som undrar så har jag faktiskt prickikrov på mackan å jag dricker kopisösa mängder med o'boy eller mjölk.
allt som händer runt omkring behöver man inte prata om man kan bara ta de lite ytligt, sheat va jag låter smart å vuxen, men så äre fanken inte, ordet kopiöst har emilia lärt mej, hon är däremot smart!

hursom haver igår åkte jag skimboard de va skåjsigt, jag dog typ men de va kul iallfall, jag va me syster yster när hon klippte sej sen så träffade jag jimmy å tog en liten promenix me honom vi busringde chippen å de va skåj, sen vare back to my room å fixa lite mera där, snart så kommer de färg å tapeter de ska bli fett skönt!
imorgon är sången inställd de va ju lite surt...för de e ju typ höjdpunkten me tisdagar,
sen så vare nån som sa till mej att, man bjäbbar,tjatar,gnatar inte å folk om man inte är nöjd me sej själv inombords liksom, kan de va så mån tro? att om man är nöjd me sej själv å harmonisk så har man ingen lust å känner inte att man faktiskt behöver ta ut nått på nån annan?
de va bara en liten tanke dårå, men iiiiiiiiiiiallafall, jag har funtat lite på å gå å nu blev de mycke å höhöh men göra scouns stavas de så? skit samma de e gött! vore fett mummsigt, sen så har jag ett måste den här veckan å de är att lämna in ragnar på lagning typ, lampor å elstart är urfunktion inte bra inte bra, måste åke till gröndal men de e ju just de att man riskerar ju alltid att stöta på foaks man vill å inte vill träfffa, höhöhöh!
ska kila mot köket nu men stay cool!
å som bull säger, vi SES, PUSSPUSS!

still september...

heeeey, life still sucks men de får väl gå! sitter här i vardagsrummet å dricker oboy, försöker plugga men de går inge vidare, eller jag har inte rikrigt börjar än, men iallafall!
igår va nääästan alla tjejor hemma hos my som hade fyllt år i måndags, grattis grattis my! dom som inte va där va maja å aviva, grattis å gott nytt år aviva, jag har fått veta att det är år 5768 för dom, tuuuufft! sååå grattis foaks!
i helgen ska jag bara schlappa, jag ska mot alla förvåning byta rum med mor å far min, av den rena händelsen att jag protesterade mot litet rum å dom gick på de, jag lyckades naaaaajs!
å snart ska vi börja måla om å tapetsera å sånna trevligheter fan va trevligt:D å på måndag åker ´mammsen till kina, chang hai eller hur de nu stavas, jag vill också åka!!!! men jag får hålla mej några veckor, snart så äre paris nääästan! å marie ska me, de ska bli kul, då kan vi driva runt på stan medans mor å bror är kulturella å tråkiga, de kommer bli toppen!
sen så, tobbe, tobbe min tobbe, de går så upp å ner hela hela tiden, ibland så äre toppen å ibland sådär å usch jag vet inte han vill inte veta av mej mera vilket inte känns så skönt innuti mej, de gör typ ont.
jag vet inte om jag orkar prata eller aah skriva om de...
 okej där rök en halv sida som jag skrev, men den var mera tillägnad till tobbe, den behöver inte andra ta del i, tobbe är så fin å så bra han är som en kexchoklad, de där trimmade, fanken va fyndigt!
men tobbe är en så människa som man bara inte kan ogilla, jag litar på honom, men han litar inte på mej å där spricker de hela, jaja jag tänker inte lägga ut de här varför de är som de är, men jag vill bara att tobbe ska förstå, förstå mej...? å sen måste jag ju tillbaka på "återbesök" tobbe vet vart, han lovade å följa me men jag får väl stå på mej på egna ben å gå dit själv!
skoldagen va ganska tråkig, de lilla samtalet me hind i solen va rikrigt myys precis som förr:)
jag frida å julia åkte me ragnar hem till emilia för lunch, vi alla tre satt på ragnar å jag satt i julias knä för att få plats, vi skymtade jessica å svängde hastigt upp på en pytteplutt väg, denna drastiska svääng berodde på att frida inte hade nån hjälm, å de blir ett farligt liv på henne om man inte har en så de va lika bra å svänga! hahah!
hemma hos emilia vankades de pasta sallad å skilda världar på tv, jag å frida är insatta i denna undebart dåliga docusåpaaaaaa! tillbaka till skolan, so me sega va heter hon, sheeeat va heter hon, ööh när jo Åsa, guu de va hjärnsläpp där ett tag! son va tråkig å seg, frida ritade en fin gubbe å min hand å jag mojsade runt me en penna i hennes huvud de va tydligen skönt höhöh!

dagens slump/skämta/skåjighet, jag har skrivit
"i'm in love with a biker"
love loggar in kommer me en skön å trevlig replik(eller va de nu är) eget på hitt han tycker han är fyndig å vill att de hela ska stämma på vad jag har skriv så love säger,

HA! säger:

jag cyklade till skolan idag...det gör mig tekniskt sätt till en biker:p

inès säger:

åååh härligt

HA! säger:

och så heter jag love...

inès säger:

aah du e ju som va heter de, klippt å skuren!
love känner sej fyndig å vill..ööh jag vet inte men konversationen va kul hursomhaver!
nu ska jag gå å äta choklad de gör mej finnig å tjock men de är trevligt tralalala, imorgon är de fredag, lååång dag innebär de, lång hemkunskap å jobbigheter,
PUSSÅGULL på olle bull! mohahah de där sa jag bara för att de rímmade!
shoes


och snart så snart så kommer hugo hem, nej inte storebror hugo utan...
<hugoo!oj fanken sicken liten bild,nåja när han kommer hen så blire hugo å ragnar igen, å sen kommer lilla käreksbarnet, jadu frida va ska vi döps kärleksbarnet till?:)

btw, marie har 22 st klänningar, jag har ööh...12?nääe ingen aning men jag slår inte marie iallfall, marie om du läser de här, vilket du gjorde alldeles nyss? så, vi måste ha klänningsbytar dag, snaaaaaart!:D
å ett litet roligt klipp!

http://www.youtube.com/watch?v=X0USJMuSANI
KUUUL, lyckades inte få in rutan så du får klicka hel enkelt, CIAO!


11 september

worldtrade center, anna lindh va? EN TYST MINUT!
ÅÅÅÅH där va den tysta minuten över! jag spydde imorse för intresset usch de va ingen upplevelse, jag har slumrat nåra timmar å de va trevligt å skönt, kanske e tajm för lite food snart?
de finns en sak jag skulle vilja berätta, men jag orkar inte skriva den, de e så sött å så underbart å WIHIUUE!
tänk dej, ni vaknar upp, du har hans t-shirt på dej, han har mjukisbyxer å mössa just din hemstickade mössa faktiskt, ni ligger i sängen han ligger i ditt knä, du pillar i hans hår medan han spelar på sin gitarr!
i wanna get back!
de va två år sen jag va i boston kom jag på, fan va länge sen, men om nåra veckor drar jag til paris, i vinter förhppningsvis nånstans med snö alperna, attans att morsan har skidskada fortfarande men men annars få man väl gitta till typ åre sälen eller nått sånt trevligt, kunsberget funkar väl för en dag, flottsbro me...!å i vår, antingen usa eller kina NAAAAAAAAJS hoppas hoppas!
sen, ska jag hämnas eller lyssna på sabrina? jag vill hämnas bara för att de är så ruggigt kul, å sabrina tycker inte att han e värd ens de...vi får se!troligen ingenting.
idag på eftermiddan äre sång me avivan, de e skåj! måste pallra mej dit men de e inget man lider av, man snarare njuter av att vara där! :)

å en liten skåjjiga sak emellen,

Välj månaden (numret) du är född i:

1: Jag åt upp
2: Jag slog ihjäl
3: Jag älskar
4: Jag sköt
5: Jag kramade
6: Jag knarkade med
7: Jag är tänd på
8: Jag dansade naken med
9: Jag sjöng med
10: Jag fes på
11: Jag förfördes av
12: Jag hade sex med


Välj datumet du är född på:

01: Din mamma
02: En hund
03: En mupp
04: Michael Jackson
05: En bög
06: En hamburgare
07: Pippi Långstrump
08: En prostituerad
09: Karlsson på taket
10: En aidssmittad pundare
11: En pundare
12: Jultomten
13: En hivsmittad raggare
14: En hora
15: En banan
16: En hund
17: Britney Spears
18: En fet hagga
19: En fet man
20: En alkis
21: En hemlös man
22: Min man
23: Min mamma
24: En muffin
25: Min pappa
26: En häst
27: En fotboll
28: En häxa
29: Min farmor
30: Din pappa
31: Ett får


Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:

Vit: För att jag gillar "det"
Svart: För att jag är så jävla snygg
Rosa: För att jag ser ut som en gris
Röd: För att jag är skitful
Blå: För att jag är en transvestit
Lila: För att jag är homosexuell
Grå: För att jag är en pundare
Annan: För att jag är lik Göran Persson
Grön: För att jag är bra i sängen
Orange: För att jag brukar röka på
Turkos: För att min mamma sa det
Brun: För att jag var tvungen


SKÅJ!

åh BAZZ ALLTSÅ lördan va både toppen å botten på sammagång,
hugo hade råkat byte ut mitt busskort så jag hade fel, kom till tuben å aparat jäven skirker jag inser att jag har fel busskort blir arg blir ännu mera sen men jag måste ha mitt BUSSKORT! ser att de är 5 minuter tills tuben kommer, men de tar de ju att gå tillbaka igen, jumie väntar på mej i aspudden, hon e redan lite lack att jag inte är i tid, men de är jag aldrig iallafall, men om inte ungen hade bytt mitt busskort hade jag kanske slagit rekord men ICKE! springer upp denger i dörren tar mitt busskort å rusar ner i regnet, parafalaxet går sönder kastar de på vägen rusar in i tuben träffar jumie, vi missade båten till djurgårn, vi går vänta båten kommer vi är sena, klockan är över sex, vilket innebar att vi skulle pröjsa 120:- för att komma in, ALDRIG!!!
båda har 100 spänn per skalle å båda skulle köpa käka, tjejen i kassan var inte till särkillt mycke hjälp, vi ringer runt till foaks inne på grönan ingen har pengar, å ingen vill lämna sina platser, så där står jag å jumie utanför grönan me HELLSTRÖM SOM SPELAR OM TVÅ TIMMAR! MAAAAAAAAAAAMMA!
de här händer bara inte, jag skulle täffa olle, han ville inte me hade taskigt me cash å sånt, skulle träffa honom efteråt, jumie får mina pengar vi drar till t-centralen där hon träffar sina kompisar å jag tar pendeln till stuvsta.
bullen hämtar mä me moppen å vi drar hem till honom, sen så gick vi på bio me två fjortisar, eller hans kompisar hade raggat upp två fjortisar på pa som dom skulle på bio med, å jag å bullen skulle tydligen me, ÅÅH NEEJ FO SIHZZLE! dom kollar snett på kortisarna olle å mej, å de värsta va att dom va så JÄÄÄVLA FULA!!!!
detta viskades i bullens öra underköandet,
1. jag vill inte se Rush hour
2. å jag vill inte vistas i deras sällskap
3. å defenitift inte gå på bio me dom
4. de är förbjudet å diskutera min längd
5. å absolut inte om man e fjortis!!!!!

neerdy men vafan dom va ju fula! jag å olle dissade dom å gick å såg Shrek den tredje, den va najs!
nu orkar jag inte skriva mera, men de va naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs!
image41
jag har sett dej i sthlm i götet, å karlstad i BD
jag har tänk på en sak, man kan aldrig riktigt få nog av håkan!

sen så ska vi inte glömma najsiga
image42
John Legend, damn homie what a man!

sen så nördade jag lite idol, vissa är ju riktigt bra, vissa lite mindre bra än andra!
nähepp de gick inte att visa dom trevliga klippen men ååh vissa är så man får gås hud förfanken!

å som nån sa,
Man lär sig av sina misstag, bara de att jag behöver två misstag för att lära mig
de ligger väl nått i de va?
å som nån annan sa,
 image44
mannen i våra liv, e du mannen i mitt liv tro? :)

jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans!

onsdag idag, livet leker både posetivt å negativt, mest negativt tror jag...eller njä jag är rätt så säker! onsdagar börjar åtta jag kom inte i tid som vanligt...crap( : å inte nog me de så slutar dagen femöverhalv fyra usch! men men...jag bloggar inte så ofta, men ibland när jag får lust! men också för jag har haft mycke annat för mej!
btw så fick julie konfa fotot idag jag köpte inget för jag va så jävla ful mohahah! de finns finare!
hursom haver så hare varit hit å dit me de å de å de aah men just nu äh...jag tror inte jag ska lägga ut hela mitt liv på internet...de känns rätt så ointressant!
men igår började sången jag å aviva kom lite sent pg.a regnet hostohst tror jag? de va kul lite teori skadar ju aldrig! å snart så äre kör de ska bli skåjjsigt träffa alla tjejorna igen! jag kom på att vi har gjort fett mycke tillsammans vi i kören, skansen körfestival invigningar adolf fredrik å massa massa massa annat som har varit toppen tack eller va man nu ska säga!( :
å imorrn kanske jag ska träffa gulleponken, men bara kanske!

broderlilleskuttsyster uster
en lik syskonskara!

föresten så har ju skolan börjat eller de har den ju för alla men de suger å vi va på klassresa förra veckan de va trevligt å kallt, mest kallt, jag måste erkänna att jag va en av dom få som tvättade håret i vattnet fast de va ju ganska varmt...vi va utepå ett stort fett fartyg på de böljande blå, båten hette Ariel, resan började sju på moronen pallante berätta mera men aah de va kul iallfall! kallt som sagt! läraren frågade om han rekomenderade de till andra klasser...vet fan inte de alltså, om dom kan garantera fint väder så ja!:)
föresten snygga skor, jag har barn sajsen med blåttmärke men dom nya svarta e såååååå naaajs! vapå en utförsäljning men dom hade ju inte i min sajs å love blev as lack att jag inte köpte ett par till honom, unge!
stansmith
fast jag har lite förståelse att han lacka för dom e så snygga!
men eftersom dom inte finns i min sajs så ska inte han få glädjas
me snygga skor, icke icke! men jag har ju faktiskt fått mina skor nu, svarta
pumps me träklack i'm HAPPY!

gullebulle
gulleponken!

RSS 2.0