nian

har börjat å de suger redan!
MEEEEN! jag har hittat ett par pumps svarta pumps me trä klack i strl. 32 å jag är överlycklig!
jag känner att de är lite min stil men ändå verkligen inte men skit samma de e ett kvinnligt måste att fakstiskt äga minst ett par klackskor å jag fick uppleva denna trevliga stund vid denna höga ålder mohaha i'm goin to be TALL!eller lite iallafall!
idag va jag hemma hos eric å byggde lego å åt nyponsoppa å glass å chips de va rikrigt myys sen så pratade vi om viktiga saker å sen beundrades jag av deras nya övervåning som e coolast evör sen så åkte jag å hämtade charlie från huddinge så åkte vi å dansade sen så ringde MB å sa viktiga saker men jag kommer inte ihåg ett skit av de men de lööööser dej!!!

å slutet av sommarlovet tillbringades uppe i järvsö på konfa läger..å som helena sa, de överträffade våra förväntningar vilket va fett skåjj!
sen så vare skåj mest hela tiden å sen kom vi hem å blabla sen så vare konfa å hela faderullan å sen så va jag på tobbes pärons wedding å lillesyster Ebbas wedding höll jag på å säga men dop å de va najs å nu orkar jag inte skriva mera men de har varit najs iallalfall å sen så aah!
jag å love ska fika imorgon tjuhuu..eller sent typ! sheat sen så ska jag på klassresa på måndag me tält å hela sheat hjälp!

the notbook
sussa sött å vakna blött foaks!

RSS 2.0