hoppsan kerstin!

sheeeat va jag e dålig på å skriva...
men vi har ju haft oss en heeeeelt underbar vecka i kyrkan..GAAH!fyfan va segt de va..eller de va ganska kul iallfall!men lite segt..å mera blire..på..jervsö va? aah typ!
ååh..massor har hänt..AVIVA HAR FYLLT ÅR!!!å så har de varit midsommar som vi helst inte vill minnas delvis...idag träffade jag massor trevligt va med emilia, jameela vart arg å nlablablblalbab å PÅ LÖRDAG JEVLARS!DÅ ÅKER VI!
JAG Å EMILIA ÅKER TILL SICILIEN PÅ LÖÖÖÖÖÖÖRDAG SHEEAEEAT!å kommer hem...? den 15e..en lördag iallfall...
kommer sakna alla..å jag som hade tänk träffa massor men kyrksheaten tog en massa tid...men jag får väl göra de sen:) men njuta av sommaren de gör vi alla!fast den e lite jobbig ibland..man saknar folk å blabla..typ som just nu...saknar jag massor!fast mest DEJ!
du e på blablablas land å jag vill att du ska komma hemsiki!vi kommer inte ses på huuuuuuundra år...känns de som(a)
å japp om 5 minuter så är vi en dag nämre sicilien naaaaajs..måste fan börja packa å sånt vojnevojne...inte så mycke packning vare..bara 34346456 st t-shirtar alla bikinisar eller nääe de vill man ju köpa där...åå alla skor man äger äh vafan vi tar de sen!
å om ööh..typ en månad så kommre nickepicke hem:) du är saknad buddy:)
jag tror fanken att jag ska sova nu..eller inte jag håller på att fixa Dr. RUTKER...vilket är min ipod:) tror jag ska ringa walle å prata skit ett tag..walle min walle han vare länge sen man träffade..honom måste jag träffa..men imorogmn ska jag va med den aggresiva jameela moahaha löööve:D
SOV GÖTT SUCKERS!

gömmaren...

japp där har vi varit idag...de va myys..vi badade å svullade vi ringde runt lite å träffade massa trevliga pöjks! sen så drog emilia å ellen hem å anna julia å jag stannade kvar å pratade med blablabla! sen så åkte vi hem å lämnade anna å sen så köpte vi godis ´å preem där jag å julius är stammisar NAJS! men innan allt detta så var jag hemma sooooov å sen så solade jag å käkäade rulle å kollade på despret house wifes naaajs...alltså de e rätt så korongligt hart jag kommit på massor hit å dit hänger inte rikrigt med alltså! men föfan imorgon är de kyrka moj igen ååh pallante föfan å nu ska vi vara där ännu tidigare än vanligt sheat dom tar kool på oss stackras barn! men nu ska jag å julia sova...eller inte men PUSS Å AUFVIDERSEN!dfgdfg

image28
SÖÖÖÖÖT!

11 juni...

SKOLAVSLUTNING, SOMMARLOV!
halleluljah! jag suger på å blogga men skit samma!

snart sommarlov

de va ett tag sen...men...
idag hade vi klassens dag i vinterviken mycket myys...b klassen va där me så de va riktigt najs...sen vid lunch time så kilade vi över till blommens å kollade på skolavslutning de va lite nervöst men najs träffade jameela emelie lina å alla dom där myys..å så såg jag lintisen å herreminskapare! men sööt va han iallafall! sen så ojojoj men nu..nu jävlar nu bär de av..de som vi har väntat på! VI SKA TILL OLSTORP! ellens land.. MYYS! men jag tror minsann att jag måste kila jag ska åka till mälarhöjden...lat som jag är..mohaha! men hare så gött å nujt av sommarlovet...muuh vi får sommarlov på måndag! SOOOOLOONG SUCKER!

RSS 2.0