långt eller kort?

heeeeeeey! jag har tråkigt å jag är sjuk å uusch! det är ingen hitt å vara sjuk må jag säga...de händer liksom inte så mycket, missar bion idag med skolan, "This is England" å sen missar jag juzzes matlagning..ajaj! hoppas hon inte slår ihjäl mej på måndag!
om jag orkar och är superduper smart så går jag och hyr filmen så slipper jag ligga efter, har den kommit ut föresten?

igår eller när de var, vare nån som sa att jag hade cool blogg, tuufft, de finns alltså folks som läser tjuhuu!
men nu, det är inte ofta, men nu kommer de rasa in bilder tjuhuu!

nummer ett, favorit affär som ligger på första plats tillsammans med Caliroots är, Urban Outfitters,

image75 
som ligger på biblioteksgatan, gammal biografen ni vet...röda kvar...
image79
dom har ALLT, från kläder inredning smycken, skor rubbå stubb, plus alltid trevlig å snygga folk som jobbar där, innan Urban kom till sverige va jag i usa å skottland å shoppade loss, kul tänkte jag de lär ju inte komma till sverige på ett tag iallfall, JO! de gjorde de, de e både kul å tråkigt, kul för då slipper man åka till usa eller sånt, men tråkigt för allting finns över allt, de är både på gott å ont så de så!!!
iallafall, jag hittade mina favorit örhängen där iallafall, brukar inte ha de så ofta, men nu så, nuhar jag de för jag har mina favoriter, som även delar favorit platsen med ett par stora guldiga bollar!
image80
favorito favorito!

jag har börjar fundera på en sak, jag är så dålig på att ladda upp bilder från våra kameror hemma, men om jag börjar köra "dagen outfit" så kanske de kommer mera bilder, eller jag har ett skäl till att ladda upp dom, fast mina outfits är inte så intressanta, de e typ street fulm, chinos stora gubb byxor lite egen sytt, flummiga t-shirtar eller liknande scarfs, converse osv...men de kanske är skåjj vem vet?

sen hittade jag "knasig design" den här designen härstammar, mohahah fyfan va töntigt de lät, men jag tror det är franskt, men jag vet inte...dom har väldigt mycket av de i frankrike iallafall!
image77
den där grön blommiga lampan där, brevid den najsiga brödråstan, inhandlade jag å mor när vi va i paris för massor med år sen, å den e lika kul nu som då!

diet... sånt skit har jag aldrig hållt på med, är man hunrgig så äter man, punkt slut! men de slog mej idag, när jag åt frukost, så åt jag Valio skogsbär YO-hurt...den är god, så hade jag inget bättre för mej än att läsa av den innehöll...a 1000g yoghurt med smak av bär så innehåller bara skiten 4% bär, av hundra(!)så är det bara 4%bär å resten vilket alltså är 96% är bara skit, typ förtjocknings medel kaluumcurfat eller inte men iallafall!
JAG VILL HA FRUKT!

...men sovit bra har jag gjort iallafall, i förrgår gick jag och la mej vid halv elva, så vart jag sjuk å då sov jag till elva, alltså tolv timmar ungefär, vaknade lite emellan...och igår gick jag och la mej halv elva, men somnade inte försns halv tolv, usch tycker inte om å ligga vaken! men jag sov till halv tolv ungefär, så nog e jag utvilad!
men jag tror jag ska sattsa på en varmtoast å en kopp å oboj mitt täcke å en bra film!

eftersom jag är rastlös kanske jag uppdaterar mej fler än en gång idag!
CIAOOO!

nej juste, tanken med min rubrik var ju, om jag ska spara mitt hår eller om jag ska klippa mej, innan jag klippte av mej mitt långa hår, så hade jag under bysten, jag klippte 3 dm å jag hade några cm under öronen sne lugg å uppklippt i nacken och lite längre fram..., typ en page, näe mera en "bobb" nu har jag lugg å axellångt hår, men har nästan aldrig utsläppt, mest mössa eller högknut, sååå...vad ska jag göra? låta de vara? klippa mej kort? spara till långt?

HJÄLP!

det är sånt man kallar "dålig stil"

bloggen är såft men man orkar inte varje dag! fast jag måste bara...
"En kärlekshistoria"jag har den på VHS jag har film musiken jag har bio-affishen, jag älskar den!!!!
image73image74
idag är jag sjukling,(och jag såg en kärlekshostoria!!!) är ganska ofta sjuk nu förtiden, inte bra inte bra å missa mycke av skolan! hela veckan har gått ganska fort och Smärtfritt....

igår vare lucia övning i skolan å sen med kören, men orkade inte går för jag hade världen huvudvärk, så de blev en alvedon å lite chill! men de ledde till sjukdag hemma...lite långtråkigt med riktigt skönt, sov länge å de behövdess typ!
förra helgen va såft lite tråkig till en början men den slutade as najs! å nu i helgen ska vi chilla loss, förjar i mälarhöjden å slutar i hölö riight? höhöh!
helgens extra träningar me kören va sådär, efter helgen partajj slutade de med att jag kom dit bakis, inte bra för förbilderna, eller nått sånt, å stackars "vi nämner inga namn"... som låg å spydde hela kvällen, å folk lackade för hon spydde ner lägenheten å folks kläder, tullan! men jag å ivar hade de trevligt iallafall haha!

pratade med chrille igår, men inget går upp mot ett glatt samtal me tobbe, som bakade hamburge bröd till våran stora förvåning wohoow! sen vare BSF som man inte missar ett enda avsnitt av!
sen ringde walle my buddy i tisdas typ...de va najs, han sa inte så mycke men de va skåjj mohaha!


-Pubertal å älgjakt med Bjärn Gustavsson

eftersom jag e sjuk så passar jag på att fixa min iPod najsnajs! de hela började med att baba skulle uppdatera min dator å dde tog hundra år så jag började andvända min laptop å sprang runt til alla andra datorer i hemmet å alla fick spader så pappsen fixade äntligen min data men innan de så installerade jag iTunes på hugos dator å jag råkade radera alla min 456 filer, JIPPIE!de va tragiskt, jag började faktiskt gråta, jaaa!
men vafan skulle jag göra, de va ju en fet TRAGEGI!eller hur de nu stavas, men iallafall, så jag ringde å snyftade lite itelefon på baba men han kunde inte göra nått där borta på andra änden av telefonen BUBHUU!
iallalfall, men när baba uppdaterar å e klar me min data så ska allting finnas kvar å min musik med, ja men inte den som fanns i iTunes, jag blev arg!
men nu e min data klar å yeeah de går sådär me musiken har råkat radera den typ 5 gånger så jag måste springa upp å ner mellan datorerna å uppdatera om allting hela tiden, men snart gåre!
"vi alla gör misstag, bara de att de krävs två för att jag ska förstå"

men nu ska jag bege mej till min andra dator, å kanske göra våfflor där emellan också kanske, MUMMS!
adjö adjööö!
hgvtfr
"my vest-india"


"and I still say, What about me?"

torsdag, fredag, lördag?inprincip hela veckan

bloggen kommer somsagt i efterhand å man bloggar antigen för ihågkommandet eller för att de e kul eller får att man är rastlös och uttråkad eller för andra trevliga å meningslösa anledningar,
i onsdags vare lucia övning i skolan igen å på kören, torsdan va ganska seg, men skön... musik sista lektonen, naaaaaaaaaaaajs! fredag, hemkunskapsprov...gick lite siådär tror jag, vet inte riktigt, jag å josse hittade nog mest på, eller skrev osamanhängande saker typ...inget mvg där inte...
dirket efter skolan kikade jag hem till thess en stund å tjyyvade mat gick på toa lämnade henne tog min moppe i snön körde till tuben, nere vid perongen ett samtal me gurra me håret, å jonajan slejers eller hur de stavas, in på¨tuben, försenat dom vanlig, träffade lina, för uuuuuutförsäljning, najsnajs!
på, va fan hette den nu då, men de va cheap monday edwin å massor mera, najsnajs å billigt vare också, de blev två t-s å två scaaaarf , "åh vilken trevlig scarf du har!"som love uttrycke de!
kvällen kom, eller aah, vi fikade snackade skit drog hem, jag käkade å Lena va hemma på middag, myys!
sen kom maja förbi mej så cyklade vi till skolan till den orginella höstfesten, den sög men vi dansade på fint ändå, speciellt HIND! tjuhuu!
sen chillade vi runt lite, smällde ballonger å annat trevligt, sen cyklade jag å maja hem å kollade på "Tjenare Kungen" grym film!
sov typ lite, sen kilade jag hem, min moppe stog vid tuben, de gick ju sådär dårå...den va stelfrusen!
men jag tog mej hem hursom haver i kylan å gick å la mej!

lördagen, vaknade runt tolv sådär så kom ebba å olle inklampandes mitt i min stillsamma frukost, men de va najs! klädde på mej, orkade inte gör nånting, satt hemma å glodde, så ringde jameela, sså jag blev med tvingad in till stan men de va ju najs! gick runt å lodade, köpte tt par örhängen från Urban Outfiters, snice!
påvägen mot tunnelbanan köpte jag å jumjum brända mandlar, juligt(?)
kom hem, så skulle Lotta å Fredrik komma över på middag! chillade runt hemma å typ sov ett tag, vid elva halv tolv rucket ringde jameela å de vart partajj i axan, skönt å inte gå så långt!
de va mycke folk man kände, nelly å mimmi å massor ma andra myys myys, träffade en söt kis vid namn IVAR!naaaaaaaaaaaaaajs söööt!
resten om de hela tar vi seeeen...imorrn äre kör, herregud, måste nog sova om jag ska orkar nånting imorrn!
adjöööö!

va inne på facebook nyss...hittade lite schtekiga bilder på  min bror känner bara att jag måste!

näe min dator e för snabb, så de blir bara en trevlig bild, adjöö korvbrebröd å brända mandlar, sussa sött!


bloggen kommer i efterhand...

bonde söker fru, sååå jävla bra!
länge sen jag bloggade också, osoft!
har inte hänt så jätte mycke, eller jo snowboard moppe inlämning uthämtning, träffat love å chrille, najs najs!
gjort upp en  plan med lina via telefon, "Linas Tips & Råd" mycket andväntbart!

skolan va tråkig som vanligt å jag har gjort illa knät efter snowboard åkning, ajaj! imorgon äre pangkakor å handboll i skolan! handboll till lunch å pangkakor till gympan yheeeeah!fast jag missar ju handbollen me mitt jävla knä, kan inte få ordentligt...
men skolan sög som sagt, bilden va iförsej kul, sen så vare lucia övning i aulan, me agneta för engångs skull skåååååj, sen hämtade jag moppen min i gröndal, näe ingen love i sikte idag!
körde hem i kylan å fukten å käkade en macka å snackade lite i telefon sen bar de av till kören, där de också är lucia övning, ojoj mucke lucia är de! vojne vojne, sen hem å handla, erican va sötis å följde med! vi han prata om en massa trevloiga å viktiga saker, damn nu är det Heroes!

på fredag är det höstfest, fan va najs, sjuorna å åttorna kommer mesa gärnet å komma dit i hotpants, men inte vi tyffingar, jossa ska tex ha underställ å  dä ä najs!
KAAATT varning typ...

barista mjölk,
funkar till mycket, kaffe, oboj osv, riktigt gott, innehåller dessutom lika mycke fett som vanlig mellan mjölk!

adjö adjö!
JUSSIe
jussie jussie!

några härliga klipp från youtube, hejjar klacken, å den omtalade sötnosen me  gyllenefjun, Björn Gustavsson!


tyvärr funkar inte hipphipp ni får nöja  er med gullefjunet!

näe nu sk ajag nog vara lite social me tobbe på andra tråden adjööÖ!

magsjuka och no-prov

no-provet gick nog ganska bra typ...hoppas de, fett osoft me ompro å sheat sånt orkar man inte! åkte förbi gröndal me min moppe också bluää sen va jag me sandra å kikade på skor också dä va najs, men magsjuka är inte trevligt!
idag ringde hanna också,ska börja jobba lite nästnästa vecka, najsnajs åååh naaaaaaajs!

igår var det ju gymnasimässan, kollade igenom allt jag hade plockat på mej vilket inte va lite, jag å patrik föll pladask för sthlm estitiska, najsnajs, men rytmys verkar ju inte fel!

blue water high, är på teve, ååh de e så myys syrfing å halleluljah!
lilla melodifestivalen, jag såg den inte å hade inte planerat de heller men, såg på teve att de va ett band som heter SK8, "jag tänker på dej dag å natt de e dej jag sjunger för min skatt" så sjöng dom så sött, dom är så söta allihopa, jaa nu sa dom, min största första kärlek hette den typ, så sött!
lite lejm kanske å ställa upp i de när man är 15 men dom är söta så de gör inget, tjuhuuu!

imorrn äre winter jam, jag lär ju frysa arslet av mej men bollie e ju där så de e lungt:)
åååh jag håller på å kissa på mej så adjö adjö!
säääxybroderpööni


Olle Bull säger: hare fett gullet ses älskar dej

oh oh hohoo my my m-m-my GOD! nog om detta men så vare!

idag vare gymnasimässan i älvsjö de va skåjsigt å varmt, vet inte rikrigt om de va så givande men lite iallafall, fått lite mera uppfattning vilket är ett plus i kanten!
estet är självklart, de e taget! men vart? jag å julia satt å diskuterade, å jag tycker de e så svårt å välja, tänk om man ställt in sej på att japp den skolan jag ska gå i, så har man inte tillräkligt me poäng, då blir man ju bara ledsen å besviken! å de e ju fan inte kul!
men jag plockade på mej massor me broschyrer å trevligheter, typ östra real, varför tog jag den?
men kungsholmen, rytmus, kulturama, fryshuset, sthlm estitiska, de föll jag å patrik för, de verkar riktigt kul!

sen träffade man ju massor me trevliga människor, som man kände å inte kännde! vissa som man ville träffa å vissa som de va tvärtom me!
sen skymtade jag chrille de va skåj, träffade ju honom av en slump på ica för nån dag sen, de va ett snabbt samtal men de va skåj, han va så söt så bland sina knäckebröd! hohoho
i helgen ska jag nog chilla gärnet, ja har ju köpt ny soffa så den ska kläs å så är sthlm winter jam på lörda som ´jag å olle ska kila iväg på, olle ska åka men icke inès för då kommer inès gå sööööönder!
och ännu en påminnelse till mej själv, ragnar, måste ju på service eller va man nu ska kalla de för, vojne vonje, bäst å gå å ta en prickikorvs macka å glo på teve eller nått!
image69
sommar minnen, tycker bilden e fett me fin, alla gör de gemensamt, röreserna sitter å halleluljah!


idag igen...(måndags)

jajemen så va man sjuk idag me då, KUUUUUL! sutch a experience everytime! lider av 37 gradig feber, mohaha nääe men snoret rinner jag hostar konstatnt å nyser stup i kvarten!
jag har bara sovit typ hela dan, kollat lite på andra avenyn, missade de igår, så tog igen de idag, plus dagen anvsnitt, rikrigt bra sysselsättning när man är sjuk!
igår va jag på juxens innebandy matcher, treeevlans, första matchen såg jag typ 5 minuter på men sista matchen på kvällen såg jag nästan hela, å då va linda me också vi hade de mycket trevligt, spanade in söta pojkar å diskuterade my love just behind me!
så säger linda: jomen alltså han ser ju bra ut...
jajo han e ju inte ful precis
njöö
HAN E SÅ BARA SÅ JÄÄÄVLA SNYGGG!!!
sen så skulle linda förklara vad en balja va, å linda blev helt bestört när hon insåg att jag inte visste va en balja va, så hon började förklara, men min tanke var inom bollsport, men linda visade å förklarade va en riktigt bajlva va, en såndär som man häller vatten i! ja, linda överträffar sej själv å e lika blon som hon ser ut! gulle tullan!
sen kommenterade hon även dannes?ankrumpa å insgå snabbt att de va hans mamma hon delade bänk me...ajaj!

föresten, inget ont om filmen "gosskören" jag hade fördommar, lyssna bara på namnet, gosskören...den kan bara inte vara bra, herrejöstaness de e bland dem bästa å mest sötaste filmerna jag sett!!!!image70
image71
you just gotta seeee it!

skridskor i kungsan

jag vaknade inte så tidigt, jag sov, riktigt skönt fan va härligt, å dessutom sa mammsi att de va snö, HALLELULJAH!
kom på att vi skulle på ledarutbildning klockan ett men de sket dej, jag skulle iväg å dansa, daaaaaaaamn, men lärarn spydde så vi kilade hem igen, ajaj!
menmen, sen kilade jag hem å typ sov lite,
hammarbybacken, naaaajs!!!
iallfall, blev lite smått dissad av jimmy för chippen bajs på dej jimmy!
jag vet inte om jag bloggade igår jag vet inte kommer inte ihåg, höhö, minnet är kort men bra(?)
jossan skickade sms å sa att de va is i kungsan så vi drog givetsiv dit när hon hade kommit hem från sin farsdags shopping me bror sin!
jag packade ner skridskorna så ringde jossa å jag kom på att jag skulle göra varm oboj ååååh va mummsigt! vi åkte runt lite, eller JAG åkte runt, thihi sen träffade vi två katter på isen, dårå, vi ses imorrn guys!!!
sen drog  vi in på max å drack gratis tee feeeeett me gött!
de e ju så jävla kallt ute, men de elite charmigt de me! de slog mej även då ute i all kyla att olle har nysäng, men han är ju å chillar på railjam i hammarby buhuu!

yeey nu börjar freaky friday tjuhuu! hur många gånger har man inte sett den?
vet inte riktigt om jag orkar göra nått annat, btw idag kom minnis hem säkert brun som en pepparkaka!
ååh längtar tillbaka till sommaren, muuumma va trevligt å varmt de va!
sitter här å lodar i min kära soffa å kollar på da freaky friday, and this sheat is still going on, ÅÅH NO NO NO!
ååååååååh nejnej varför varför varför? damn, i was drunkt? no i wasn't  daaaaaaaaaamn!
BAH!
ååh nej vet ni va jag gjorde idag fyfa jag höll på å svimma å dö!
jag installerade iTunes på hugo dator eftersom den inte ville på min laptop å jag ååh åh håå jag råkade deleta alla låtar ALLA MINA 458 låtar ÅÅÅH NEJ JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR MAMMA BUHUUU!
allt, borta, ååh usch orkar inte tänka på't!

nu ere reklam em lång jävel också!
men ååh bolliebabie! vi snckade lite imorse, de va en gullig konversation, gulle dej!
"håller på å tanka över dina pieces på ipoden! ååh naajs du!
yhee nu e dom på ipoden så nu kan jag kolla på dom när jag vill hela tiden! " thihih
ska sätta in lite kattig bilder som han skickade igår, mohaha mycket kattiga!
mytricalbabiebolliebabie
image65
katten min, min!


kollade nyss på babben å co å då vare en snubbe som spelade som hette christian kjellander, en ung variasion av paul young, han va rirkigt bra, alltså båda två, men nääe nu bytte mammsen kanal,´baaaazzy!hon skulle kolla på en fransk film, som hette gosskören, jippiiie yeeey!
tror jag ska gå ner till hugo å robin å delta i den dåliga filmen dom ser, å ta lite äppelpaj som mammsi har gjort, eller pappsi?
jo nu kom jag på, jag bloggade nog igår, för de va ju igår jag va på filippa k utförsäljningen, fanken skulle kilat förbi där imorse men nääe de blev inte så, jag sov istället, mycke trevligare!
näe nu äre äppelpaj som gäller AUFIVIDERSEN!

lång fredag

å då menar vi inte långfeda på påsken utan världens längsta freda å hemkunskap, som max sa, "fan harald känn på mej, ta på mej har jag fever så jag får gå hem?" men nej max hade inte feber, olyckligtvis!
skolan va ingen höjdaren den va seg, men lekrionerna gick ganska fort ändå, redovisningarna på engelskan om våra praoar, gick ju åt skogen iåme att jag hade glömmt pappret hemma å gjorde stöd ord dirket innan å jag pratade om väldigt osammanhängade saker men dä ä näääjs!
på so.n, om veckans nyhet blev de fetaste diskutionerna, de e ganska kul faktiskt! jag marre å julia hade veckans nyhet btw sådär!
sen så aah, äcklig lunch, tomatsoppa me mackaroner, ingen hitt inte!
men vi fick tee på hemkunskapen iallfall, de va tipptopp för halsen!
direkt efter skolan åkte jag in till mariatorget för å möta mor å bror för sedan bege oss 30 meter bort till tvåpalatset där de va Filippa K urförsäljning. den va najs, jag köpte ett linne å en kofta!
efter de kilade vi till en näääe marie kanske läser min blogg, näe de e hemligstäplat sorry dude!
sen kilade jag å hugo hem till pappsen som hade slutat jobba å hade gjort mat till oss små hungriga barn, medans mammsen va på dansesns hus eller va de nu va me bisse mycke trevligt hade de varit!
JUSSIe
SUNSHINE!
eftermiddagen ringdes de till jossan både kollade på idol men de avbröts, ragnar måste hämtas vi skolan så vi tog tuben EN station till da mälzide å hämtade honom å kilade hem å gjorde varm oboj me skummadmjölk(?)
kollade på idol å fredag hela veckan å myyste i soffan å babblade på å de va riiiitkigt myys, sen vare utpressning på massage, de blev en varsin kli på ryggen jossa fick 30457593 minuter jag fick typ två!
sen insgå vi att de va sen(?) å både sov typ så jossa kilade hemmåt å yeeey
imorrn är en ny dag som olle brukar säga! mycke han brukar säga haha!
http://freeride.se/video/skimboard-dvd-trailer/
hoho den e bra den där trailerna, klick on it and you will have a smile for the rest of you day!
godernatter!
image65

PUSS!

"snygg kille!!! "ser inte de står en snygg tjej ivägen!"

gonatt folks!

havet

ett practical joke sådär på kvällskvisten,

hej!

de e inte lätt när man blir kär i en bra kompis, kompis!


sjukling, "Tjockt med cash, o stilen är kattig"

jag gick upp å  ner till köket, la mej på kökssoffan, insåg, näääe jag e sjuk idag!
gick å la mej!
men jag fick inte sova så jätte jättelänge för mammsen eller pappsen hade beställt akut tid till vårdcentralen, så jag kilade dit vid tio tiden å fick prata me en tant, eller hon va ingen tant men iallfall, hon kollade mina väckra öron å å stoppade ner en pinne i halsen å tog ett kallt stetoskop innan för tröjjan!
sen fick jag tid på labbet för blodprov och tjolahopp ett stick i fingret, de gick snabbt och smärt fritt, men är väl van! tyvärr....
nära penecelin kur, me jag slapp! puuuh!
de e fan varken gott eller trevligt me penecelinkurer!

jossis är också sjukling idag, nej vi är till hemma hos varandra å e sjuka, fast vi kanske blir, hööhö eller så kanske vi kilar till stan senare som var planerat sen typ igår eller nått sånt!

men nu är jag hemma igen skönt skönt sitter nerkurpen i min säng i teverummet, som har varit mitt sovrum de senaste dagarna, veckan? vi taperserar ju om i mitt rum å de luktar å blablabla men snart ere klart å iordning ställt!åååh de saka bli sååå skönt, å ny soffa å mummaaa!
de känns lite som att de är fredag idag men de e bara torsda, fanken missar den kotaste dagen, men vafan vem bryr sej?missar gympan vilket är synd, men sånt är livet!


jag å anton diskuterar våra katter å han kissemisse,
Anton säger:

jag var tvungen o bära upp min ...han har hittat ett ställe nu som han ligger på hela tiden

Anton säger:

o han tar upp halva soffan då

Anton säger:

så på julafton kommer typ folk sitta på golvet för han ska sin plats
hahahaha! fuuuunny!
min dator dog, hatar när datorn hänger sej eller liknande å så sparas inte inlägg de e så man har lust å göra ja jag
pappas håller på å laga lunch till mej, som när man va liten å va sjuk, de blir pommesfrittes å hotdogg yeesaah!
å så är det Våra värsta år på teve, längtar till scrubs!
yeey you'r my superman!
säääxysäxi mama
yeeeeeeeeey!"you make the sun come up on a cloudy day, you're my number one, you're my special thing"

ville sätta in massa gamla goa bilder, men min data e så seg å kommer bara hänga sej ännu lite till å så kommer de ta tusen år till å blogga så jag, länkar helt enkelt över till min bestisbestis, http://jjosefinel.blogg.se
kila förbi där så skaru få se på bilder kompis!

MUSIK
jag refererar mycket, väldigt mycket till musik, music is my drug som man säger dårååå!
föresten, så har ju petter, petter da king of söder (petter alexis alsterlind fullt namn!), har släppt sitt nya album, God damn it, heter den, ena snook killen har joiat hans team å hänger på honom najs najs! sandra, snook, snook, remember?
bra låt ärm Alicia Keys senaste singel, no one, gryyymt bra, Rhinna feat. Ne-yo, hate that i love you är också en skön låt!
föresten så fyller rhianna å jag år på samma, dag 20 februari, YEY!

FILM,
nääe, jag har ingen som helst koll på film världen, jag har nog inte heller nån favorit film. Men nu när jag väl är sjuk kanske man ska kila ner å hyra en liten film kanske, vore myys å fördriva dagen på, fast jag har ju gjort de ganska fint redan, framför datan tijuhhuu! jag skrev mest film, för att man brukar de, eller inte alls? aaaaaaaaaaanyway

nästa veckan,
äre gymnastie mässan i älvsjö, skåjsigt! frida ska sjunga i sin kör för dom har kör inriktning å tobbe ska också vara där typ yeey!...å uppmärksam måste man vara också, ta reda på så mycke som möjligt av de man tycker är  verkar intressant å blabla jag vet nte varför jg skriver de här, fett me ointressant men jag har liksom inget annat för mej! kanske ska gå å hyra en film iallfall, men vad?
äeh nu kilar vi iväg, olle å ja diskuterade kläder igår, jag ska köpa en keps me en nalle på till olle i julklapp å olle ska bygga en rund skateboard till mej i juklapp! sen ska vi även köpa likadana bruna chinos, å så ska vi sy, I och O på byxornas bakfickor, moha!

PUSS!
image64
"trought the days and night, i don't worry cuz, everything is" allright now! <3


jossan, jag är uppdaterad!

nääääääääässpray, fyfan de är bland de värsta jag vet, uuusch! jo jag håller på å produsera en bihåleinflamation jippie!

idag såg vi doctor glas me skolan, de va en monolog, alltså en person som spelar helt själv, den va lite långtråkig men han e duktigt så de e kul! jossan sov amanda försökte se intresserad ut å jag va olidligt kissnödig!
när vi kom ut spöregnade de, jag fick inte vara med i niklas å william emerica  shoesteam men jag fick hålla handen JIPPIEEE!
jag va busig å hoppade av i liljan för att chilla runt me sandra vi köpte islatte å käkade twix!
kilade hem, så ringde inez da nummer två, hon ville ses fast kören va inställd lite gulligt av henne å ringa runt men hursom haver så blev det inget, ingen orkade riktigt tror jag....
på tuben till teatern han jag bita arvids finger blått diskutera att dom allra flesta kändisarna är ganska korta, typ madonna osv, så "du har en chans att lycka iallfall inès" WHOOW sweet!

imorrn ska jag å jossis till stan myysmyys! vi ska väl göra som vi alltid gör, ta en snabbis på toan!
mohahah näääj vi ska väl fika å chilla runt, hoppas de inte regnar föfan!
å läxor, nejnej ååh va jobbigt, olle frågade just om jag levde å ja de gör jag, lite grann min rumpa e typ helt platt efter den där timmen i den hårda stolen!
hahaha so joss sa, "inès om jag somnar så kanske jag drägglar på din arm, bara så du vet..."mohahahaha!

PÅVERKNINGAR,
tänk va mycke vi påverkas igentligen...av tidningar, program, musik, maaaaassor
å ibland så äre så otroligt jävla jobbigt, som när vi läste i skolan så lyssnade jag på musik å sjönk ner i nått slags koma tillstånd, å han dyker upp hela hela jäävla tiden, jag vill inte! försvinn,försvinn, FÖRSVINN!
helvette som jimmö brukar säga mohahah!
men ååh nej nej, de va ju länge sen, jag e ´ju öer de, jo jag ääär de!
"jossan jag tror jag kommer få ett återfall nej fan! jadå de inträffar snart skaru se! "fa nej du ska ju fan ååh bajsa på dej inget återfall! hahah!
jobbigt äre, men jag har ju dej raring! PUSSIS!

just nu...
sitter jag å kollar på bonde söker fru, eller njää de e precis slut, nu äre heroes, tänkte följa de men så blev de inte! pratar även med olle som...virkar, ååh till mej? sa jag
aah kanske de du, ska vara glad om de liknar en mössa iallafall...
hahaha gulle dej, de kommer sluta med att de är jag som får göra klart den där jävla mössan:P

*cuz we have spoked everything
everything short of i love*
så sjunger dom i en låt som the fray har gjort, dom e bah sååå bra!

från dej till mej...
"nu när jag tänker tillbaka och tänker på alla minnen och sånt med dig, inser jag hur otroligt mycket jag saknat dig. du förstår nog inte hur mycket det är, men jag hoppas du förstår lite iallafall. enyway, you & me darl. <3"

jag undrar hur många gånger jag har andänt dogges bilden men där är så fin å jossan den här e till dej!
image60
image61
du å jag i österrika eller va fan vi nu ska!
å puss på magen som olle brukar säga!

återfall? nejnej, stop me for goood sake!

återfall, herregud, de va på svenskan när vi satt å läste, så lyssnade jag på musik.
fan vissa låtar är så man blir glad å full av energi å får spritt i benen, eller så blir du lugn, eller så blir du som jag blev av "here by me" me theree doors down, lite smått nere, å så börjar man tänka fan, man ska inte tänka så djup, har gjort de lite för mycke på sista tiden, fast inte om sånt, men idag tänkte jag på sånt, eller det!
de va ett år sen vi va tillsammans, de kommer jag ihåg, fan va tiden går fort, damn! tänk, alltså bara tänk om de hade varit nejnejnejnej!nej! fyyyå uuuusch!
men sötnos, du är verkligen nått att hänga i julgranen! nej inte du men duuu bollie:)
idag hade vi matte som första lektion, tur att de inte är klockan åttan då hade jag varit död för länge sen! men ändå, matte på en månda morgon, de e nästan djurplågeri! typ!
imorrn äre gympa, naaaaajs ine gympa! men annars suger tisdargar, sega lektioner å bläää!
men sen äre back on track på sången igen me vivvi:) å på onsda är kööööör! tror fan vi ska köra igång me julsånger ganska snart typ redan på onsda kanske, fan va najs fett me myys, så äre mörkt ute å myyyys:)
oh i thought? noo...noo!
alltid lika roligt!

10 saker om mig
1. Är du singel? hum...jag vet inte riktigt
2. Är du lycklig? jag tror de...oftast
3. Är du uttråkad? de händer väl
4. Är du ledsen? inte så ofta, mera på sista tiden
5. Är du italienare? nej men fransk
6. Är du gravid? nej
7. Är du full? inte just nu nej!
8. Är du en cooling? aah föfan!
9. Är du från Irland? näe men jag va där förra sommaren de va näjs!
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? yes!


8 saker om ditt kärleksliv

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? självfallet!
2. Har du nånsin blivit sårad? ja
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? aah!
4. Har du gillat en tjej utan att berätta det för henne? nej gillar gulleponkar
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? jajemen!
6. Har du haft en hemlig beundrare? har inte alla haft de?
7. Är du kär? jajamensan!
8. Vill du gifta dig i framtiden? ja föfan!


10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? både och
2. Hår eller ögon? båda typ...
3. Katt eller hund? ingen aning
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? några superduper å massor me bra!
5. TV eller Internet? båda föfan!
6. Coca-cola eller Pepsi? pepsi kanske
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? båda två!
8. Pengar eller lycka? både och
9. Dag eller natt? båda
10. MSN eller mobil? båda funkar bra


10 "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? nepp
2. Brutit ett ben? japp
3. Gjort nåt du ångrar? ja!
4. Hoppat Bungee Jump?nej men de är mitt mål innan jag dör!
5. Ljugit för någon du tycker om? ja tyvärr
6. Ätit en hel tårta?  nej
7. Gjort bort dig offentligt? svar ja!
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? mjo tyvärr
9. Gråtit när ett husdjur dog? yes
10. Velat försvinna? du skulle bara vet

13 Senaste...
1. Telefonsamtalet du gjorde? jossan
2. Telefonsamtalet du fick? mammsi
3. Personen du va med? jimmy
4. Roligaste grejen som hänt?
5. Personen du sms:ade? jossis
6. Du va i en bil med? pappa
7. Gick på bio med? olle
8. Var och shoppade med? anna-klara
9. Du kysste? olle
10. Du skrev till på myspace? olle
11. Du kommenterade? hugos fula skjorta
12. Du tillbringade natten med? jimmy å linda
13. Du kramade? familjen

"you should sleep with your light on white devil, you time is coming"
hohoh will n' grace e skåååjsy!
fast, nu ere that 70's show de e ju faktiskt ett strå vassare!!! fan va de e bra program duuu bertil!
ikväll klockan åtta, ettan! ANDRA AVENYN FÖFAN! aaaaaaj laaaajk! TJOHOO JIPPIE!
naaaj kära vänner, tänkte sätta in en rolig video, kexchoklad invetation kanske, eller lite jib? men nääe orkar inte faktiskt! avslutand orden är, våg, VÅGA FÖFAN FEGA INTE, FEGA INTE!
å föresten så är, jossis knulle dig å knulla mej, är bäst!dfgdfgimage60
den här bilden har min kära å nära vän dogge tagit! PUSSIS PÅ DEJ å ALLA ANDRA!

söndagsångest är ett ord!

"sånna där ollar, dom är mjuka som kuddar å söta som socker"
faaaaaaaaaaan jag hade satt in typ 5 st McFly videos å skrivit en jääävla massa, videon eller alla fem orkar jag inte klistra in igen så de skiter vi i!
mitt rum är nästan klart, skönt skönt, slipper sova i soffan, skulle kunna sova i rummet mitt men då hade mina hjärnceller dött av färglukten!
fast jag har inte så mycke å skriva iförsej har typ inte gjort nånting idag, imorrn äre skolan usch usch!
pratar me olle just nu, dä najs! måndag, måndag usch, i lördas eller va de nu va fredas kanske så snöade de, HALLELULJA! å jag å oscar satt nyss å diskuterade de som vi alla längtar efter VINTER SKIDOR Å SNOWBOARD!!!! efter som mina kära videos jag hade satt in å hela in lägg försvan så sätter vi in den här...

Har:
[ x ] mamma
[ x ] pappa
[  ] styvmamma
[  ] styvpappa
[  ] styvsyskon
[ x ] bror
[  ] syster
[  ] bror/systerson
[  ] bror/systerdotter
[ x ] mobiltelefon
[  ] eget badrum
[ x ] eget rum
[  ] swimmingpool
[  ] hot tub
[ x ] gästrum
[ x ] dator
[ x ] TV

TOTALT: 8

[   ] större säng än normalt
[ x ] mer än 4 par skor
[ x ] solglasögon
[ x ] klocka
[ x ] mp3spelare/ipod
[  ] ett fungerande PS2
[  ] nintendo wii
[  ] xbox som funkar
[  ] nintendo 64 som funkar
[  ] gameboy advance
[  ] gamecube
[  ] nintendo ds

TOTALT: 4

[  ] pokerbord
[ ] basketkorg
[ ] hockeyspel
[  ] biljardbord
[ x ] fotboll

TOTALT: 1

[ x ] nattduksbord
[ x ] stereo på rummet
[ x ] cd spelare
[  ] något klädesplagg från Abercrombie & Fitch eller Hollister/AE
[  ] dina föräldrar har gett dig lov till kreditkort/atm kort

TOTALT: 3

[x  ] jobb/sommar jobb
[ x ] shoppar minst en gång i veckan
[ x ] har dyr parfym/cologne
[ x ] AIM/MSN
[ x] kamera/videokamera
[ x ] telefon

TOTALT: 6

[ x ] skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling 
[ x ] gitarr/trummor/basgitarr
[ x ] piano/keyboard
[ x ] något annat instrument
[ x ] varit på en kryssning
[ x ] rest utomlands
[  ] haft en personlig tränare
[ x ] dyra smycken
[ x ] träffat en kändis

TOTALT: 8

[ x ] platt/locktång
[  ] varit i en slagbur, som är till för baseball
[ ] har 1000 spänn på dig just nu
[ x] kreditkort, debetkort eller bankkort
[ x ] rest i europa
[  ] varit på hawaii
[ x ] varit i usa
[  ] varit i asien
[  ] varit i australien
[  ] varit i afrika
[  ] varit i sydamerika

TOTALT: 4

[x] föräldrarna har bil
[ x ] jet ski/båt
[  ] husbil/husvagn
[  ] jag har en bil

TOTALT: 2

[ x ] hemmagjord mat nästan varje dag
[ x ] suttit i en limo
[ x ] suttit i en helikopter
[  ] äger en videokamera
[ x] egen laptop
[ x ] egen dator

TOTALT: 5

TOTAL SUMMA: 41
1-23 = ghetto-kid
24-33 = vanlig
34-40 = bortskämd brat
41+ = uppeklassens snobb
FAN HELLER!
näe du så äre fan inte! men iallfall, jag ska kolla på parlamentet! ADJÖÖ!
image59
kommer du stå vid min sida när jag försöker nå toppen? jag behöver dig för att ha en chans att lyckas!


tapetklister å nysnööööö!

image61
"nysnö å dudie finns inte ord! nysnö å bullz kan knappt bärga mej!"

mojmoj å mammasen håller på att tapetsera mitt rum å jag e givetvis assistent! inteeeee!
de blir fint, en röd fondvägg med med röda blommor najsnajs!
igår, va jag i stan me lina hennes pojkvän å massa homies, de va najs iris köpte en väska jag å lina babblade på rätt fint som vanligt filip skämtade om in längd hoho! den va unusual duuu buddy!
vi kilade runt i gamla stan sen så åkte vi till fridhemsplan å käkade på MAMADOU!där filip även hade varit liten flitig prao elev! rasmus å otto kilade till donken för brist på pengar mohaha men vi fick en liten smak av strip taste av dom små knattarna iallafall!
iallfall så käkade vi nudlar å chillar sen så drog vi runt sen drog jag hem för dom skulle på bio men de skulle icke jag, kilade hem me tuben å käkade middag!
Sen ringde jimmy å vi förde samtalet på svengelska å skånska,
de va trevligt. sen la vi på å jag klädde på mej lite mera kläder å kilade hem till jimmys mammsi där de va tårtfest föfan! hälsade på halva släkte kändes de som å yhee å linda my darling va också där, vilket är jimmys lillasyster som är lika gammal som meeeeeeeeeeej:) sen kilade linda hem till pappsen å jag å jimmy skujlle kolla på borat men jimmy hade fixat svart vitt å blää å de blev lite smått me panik i boll havet alltså! då kom mekarnisse men de gick inge vidare, så vi plundrade kylskåpet! "har du mjölk? men du drack ju upp all igår hos pappa! jaa men de va ju hos pappa de ja nu e vi hos mamma! vi har läsk? nääe mjölk!"
de blev juice å jag han göra bort mej lite på vägen där emellan köket å lindas rum! jo såhär vare, jimmys mamma kom ut i köket när vi tog juice å jag berätta att jimmy hade LYCKATS fixa svart vitt på teven han e ju för underbar klant arsle! så skulle jimmys mammsi lena visa sicken söt lampa jimmy hade köpt till henne i födelsedagspresent! då sa ja "ååh men den va väl söt! jaaa visst är den va han köpt till lilla mamma! då säger jag, jaaa han får ju till de lite då å då  minsann"
efter några få sekunder inser jag vad jag råkat säga å inser att de missförstogs, haha de där lät ganska äckligt, eller alltså haha de va inte så jag menade föfan! sen så kollade vi på film i lindas rum istället, vi kollade på borat å jag somnade föfan å så pillade jimmy mej i håret så jag somnade cirkus sådär en 3575983358 gånger ungefär, sen när den dåliga filmen va slut så kollade vi på VM eller nått sånt i tumbling de va najs å jag sov typ,
klockan tickade iväg å jag skulle dra mej hemmåt när jag satt i hallen sa lena, du de snöar ju ute! JIPPIEIEIEIEIEIEE! SNÖÖÖÖÖ! jag kilade hem me moppe i snö stormen å sen smsade jag olle om den glada nyheten å han hade mycke väl noterat de hahaha! PUSSEPOJKEN!

KUUUL!
Skriv ditt namn med lillfingret: ines
Skriv ditt namn med armbågen: i8nes
Skriv ditt namn med pannan: 987iujk8 c4w32
Skriv ditt namn med näsan: ines
Skriv ditt namn med foten: iones
Skriv ditt namn med hakan: kijnjesdsxd
Skriv ditt namn med tungan: ines

(hugo tycker det är lite små äckligt att skriva med tungan me de tuycker inte jag å marie!
"nu även pojkspecial, skriv med din penis" ett fint citat av min bror!"

å imorse kom mojmoj å skulle hjälpa till å tapetsera, mojmoj skräddare! ikväll kommer moffar också å ska käka middag! tror jag ska gå å kolla på mitt rum har fan inte hjälp till nånting moahaha!
men de blir finfint föfan! jag tror jag måste gå å ringa jameela snart också föfan, om niggy orkar följa me till stan, va vi nu ska göra där men iallfall! marie kom nyss najsnajs, för de va ju så länge sen hon va me oss föfan!
njää kanske ska gå å ta mej en dusch, ikväll ska jag kanske va me jimmy å han hooooooooomie, hoppas på skåjj!
PUSS Å ADJÖ KORV ME BRÖ!
sfhj

when everything is going wrong
and things are just a little strange
coz' for so long now,
you firgotten how to smile.
and overhead the skies are clear
but it still seems to rain on you,
and your only friend all have better things to do..(?)
MCFLY!

usch

I wonder what it's like to be loved by you
I wonder what its like to be whole
And I don't walk when there's a stone in my shoe
All I know, that in time I'll be fine

I wonder what it's like to fly so high
Or to breathe under the sea
I wonder if someday I'll be good with goodbyes
But I'll be okay if you come along with me

Such a long, long way to go
Where I'm going I don't know
I'm just following the road
for a walk in the sun

I wonder how they put a man on the moon
I wonder what it's like up there
All I know is the answers in the air

Sitting and watching the world going by
Is it true when we die we go up to the sky?
So many things that I don't understand
Put my feet in the sand when I'm walking in the sun


hela dagen gick åt att ta sej hem, eller resa rättare sagt, vi packade på morginen å käkade fruskot seen kom taxin å körde oss till flyg bussen den tar typ en timme, sen så va vi på flygplatsen å planet va såååklart försenat, men de gick bra fluget gick bra osv...vi åkte hem å baba hade gjort cesarsallad muuumms sen så chillade jag lite läste mina utvecklingdokument fet me tråkiga, sen så kilade jag hem till jimmy å kollade på Stickan helmers de va sååftyy så va linda me dä va najsyyy der alltså fööfan sen så diskuterade vi massor me roliga saker å hade kuddkrig å köpte godis å massa trevligheter sen så kollade vi lite på datan eller kollade vi satt vid datan å jag smsade åt jimmy med denise dom ska ses imorrn tjuhuuueee:D undra va jag ska göra imorrn?
inte träffa helmers iallafall de ska jag göra en annan dag tror jag, måste lämna in ragnar óckså på servicen faaan va jobbigt ååhå!
jimmy mötte mej å han fick skjuts på ragnar jag botade hans räddsla tjuhuu! anton ringde idag han va nog fan lite på pickalurven tror jag, de verkade så, jimmy låtsades vara min pojkvän för att få slut på samtalet å de gick bra hahaha! "en annan gång kisen en annan gång"
sen så ringde "privat nummer" mej, jag sa hallå hallå men jag hörde ingeet tycker inte om när folk e tysta i luren å ringer från privat nummer,
nej jag svara inte mera för de, jag vet att de är du, men jag vill inte prata med dej, du ville ju inte prata med mej heller du ville inte ha mera med mej å göra, å ja jag har fått ditt brev ,å nu har du fått bekräftelse lämna mej i fred nu! de va ju du som bad mej att ta bort allt som har med dej å göra, du vill aldrig mer se mej, nej men då är de så, låt mej va då...
och de där me bloggen, om namnet, missförståndet eller va de nu är, unna dej, unna dej fem minuter å läs vad de verkligen står, jag förväntar mej inte att du ska inse att du såg fel å drog förhastade slutsatser om de, jag förväntar mej heller inte att du ska lyfta på luren för å säga ursäkta för missförståndet eller va de nu e, nej du har sagt ditt du vill inte prata med mej mera, låt mej då vara i fred jaga mej inte mer. det var din idé å ditt beslut om att göra såhär, de va så du ville ha de mellan oss, å jag accepterar de!
ratar me sandra just nu, de e najs hon e hungrig appropåde o blogg så hade sandra ett test jag måste eller test men en rolig grejj jag ska också ha den för har så jevla tråkigt!

1.Vem ringde du senast?
olle:)

2.Vem ringde dig senast?
mammsen

3.Vad står det i ditt 4:e sms?
"haha tja sexy, haha de va prefa, jag gör inget, händer ikväll sexy?"

4. vad står det i ditt 12:e sms?
"saknar dej redan sötnos"

5. vad står det i ditt 6:e sms?
"många fina blomflickor finns de hära, somliga är blå men de flesta e skära, alla av dom kan man ej få, men en under kudden kan man spara å titta på/ poet-hugo "

6. vad står det i det 6:e skickade smset?
mina skickade försvinner automatiskt

7. Har du några utkast?
najj

8.Vad är ditt rekord i snake?
snake 1 eller två? mohaha

9. vad har du för kontakter som börjar på...

-J:  jameela, jamie, jerome, jimmy, jiyan,joanna,joao,jocke,jocke darling,joel,johan d,johnjohn,joss mam,jossa,juliander,juliandersmama, julie,julies far,jullz, jimies mama,

-T: theo, theos mama, thess, thessan, tim, titti, titti jobb, tiviros, tobilus fader,  tobilus land, tom, tomm, toppenander, trollunge,

-M: mr m, maddjo, maddou,majsen, malin,marion,markel, mattias,mattias raggi,matulds mami, metsalo,mikael, miller,millz,minna,mintrah,mojmoj&moffa,moppe peter, my,

10. vem ringde du senast på snabbuppringningsnumret 2?
syster yster

11. Vad står det i dina påminelser?
senaste var joels födelsedag

12. har du privat nummer just nu?
när jag vill...

image60
nääe nu ska jag gå å lägga mej, jag är super duper trött, det är en dag imorgon också som man brukar säga, eller de e idag nu eller skit samma gonatt!
and so he took her hand so smooth, goodnight my sweet love!


RSS 2.0