Prao

ny vecka å ny prao vecka...den här veckan befinner jag mej på sportbutiken Playground! as soft butik, step by!
men förra veckan va as chill!
då jobbade jag som prao på Operan som fotograf å sprang runt å fotade hela dagarna å fick dansa lite me balettproffsen, wow back in the days!
han tillome sola lite på taket, me nån as snygg balett snubbe...utan trikåer så de va najs!
måndagen så kollade vi igenom hela baletten "La fille" sen fotade vi den å sen fixade vi lite med affisherna i fönstrena innan de så blev jag runt visad på hela operan å presenterad för en massa skåjjiga människor, sen så hade jag sång sen så hade jag egen dans...
jag träffade mina kära dans kompanioner på söder så begav vi oss till dansen...
min kära vän Pipen trillade å fick lite "trottoar eksem" på vägen till danse. som plåster på såren till lille Pipen så asgarvade jag å Charlie åt honom hela vägen till dansen, han snubblade tillome när han skulle gå på bussen. å uppe på de så hade hans nya keps blivit alldeles smutsig när han trillade på trottoaren å hans keps hade blåst iväg å en byggarberare hade råkat trampa på den...Pipen skrek att hans morsa hade köpt den i USA till honom å ojoj de va så synd om Pipen ja ojoj men vafan byggarbetaren hade ju hörselskydd mohahahahaha!! men skit samma. på dansen vare najs Solice va dum men de va najs ändå! alla snubblade på allas skosnören vilket va fett kul! å så avslutades dansen me att jag ska göra nått jävla "shake that ass lyft" fyfanken!
sen så vare sång...jag träffade "andra" Inez i bredäng å sjöng vi mycket vackert typ! sen så gick jag nog hem å sov tror jag...


tisdag, klockan typ tio på plats eller inte...men iallfall så fotade jag hela samma föreställning å gick ännu en rund tur på hela operan eller de gjorde jag igår men iallfall eller jo jag tog en till ja, fuyfan va mycke rum å korridorer dom haaaaaaar!
i "La Fille" baletten finns de en liten Ponny me...en äkta! stryck under ordet ÄKTA!:D
han hette Alvin super söt jag gillar inte hästar men Alvin va tjock söt:D
jag å Hans mötte Alvin å hans mama nere vid nån konstig ingång så fick han åka hiss upp till sin "loge". hans mama hette Anna å va as shyst as mysig tjej:)
mitt uppdrag av Alex var att fota Alvin så han kunde publiceras i nån tidning å på affisher så folk skulle dras till den liten typ...eller nått sånt!:D
Första akten gick fort jag sprang runt mellan andra å tredje raden på balkongerna å jag vart trött i benen trallala! andra akten kändes längre men de va najs!
fett fin balett typ se den...:)

Jag kilade iväg vid tre snåret för att möta julius å dellen i liljan för ett otrevligt besök på donken...julia ville ha konsum mat men...näe!(ja visst ja, jag träffade linn´, anna å fanny vid tuben också de va myys:))
de slutade på donken me en hamburgare typ...dellen ville ha chees blabla men dom va slut MOHHAHAAAHAHAH! mycket roligt mycket roligt! dellen vart sur å gick hem! eller inte! vi satte oss där vi skulle kunna gömma oss om någon oväntad person skulle dyka upp...typ...aah...anton(?)
Men näe han eller någon annan oväntad kom inte som tur var! sen bar de av till tvärbanan mot Globen där vi skulle gå moppe kurs typ EU klass 1 eller nått sånt ointressant! eftersom vi är så bra på att orjentera oss på ställen förutom där vi inte bor så tog de ungfär en halv timme innan vi kom fram fast de fanns typ en genväg på fem minuter från tuben men promenad är alltid trevligt...INTE!
kursen höll på i 3,5 timmar vi dog å julius rumpa tål inte hårda stolar så hon blev gasig i magen...MOHAHAHAHAHAH!vi åkte hem å jag mötte ööh aah nån i axan...trevligt vare iallafall!:)

onsdag, var inte på plats klockan tio men nääääästan!
kollade på herr&dams balett morgon kursen mycket intressant...när jag skulle hälsa på balett lärarinnan råkade jag säga "bonjoure" när jag sträckte fram handen för å hälsa hon föll pladask å trodde jag kunde franska flytande å kollade på min namn bricka å tog de flrgivet men naaaj å ´fyfaken va pisanmt! jag kan franska för min farsa å blabla släkt å hela skiten men de där va ju tusiken inte meningen! men de gick fint ändå å jag skulle kika förbi senare å få vara med lite på baletten lektionerna!
fotade runt lite på operan lite va jag kände för, free hands mohahah jag fotade kostymer de va skåjsans! sen så fotade jag genrepet på "La fille" jag hade inte tröttnat än på La fille.

slutade runt tre å åkte rakavägen till bredäng å hade kör de va najs! sen så träffade jag Pipen å Charlie så åkte vi till dansen å hade styrke träning i en timme onöööödigt för charlie suger på armhävningar engligt Solice mohahah! de e ju bara jag ööh gymnast inès som kan!inteeeee!
vi svettades som grisar å trodde vi skulle kila hem å sova, ja tjena tjena där du näe nu skulle vi till hässelby å dansa med några grabbar som dansar brake dance dom va sten tuffa å snurrade på huvvet å grejjer..coolt! pipen trodde han va nån men näe!

torsdag; kom klockan tio ojoj framsteg där typ..!
jag skulle börja rensa mina bilder från gårdagen å blabla!de va as mycket bilder så de tog typ hela dagen...juste jag var ju barnvakt också eller aah Alex hade me sej sina gullebarn Sebastian å Najierma!vi käkade glass hela tiden å de va naaaajs!
sen så vare La fille som gällde igen...nu var jag fan trött på la fille...jag tog några bilder å sen smet jag iväg till "barnlogen" där Vivi satt å klistrade å grejjade...
jag tog mej en liten tur på staden på jakt efter nya truckar å hjul till min bräda...ville ha samma märke som dom andra men de fanns inte längre...jag kilade inte på GANT...för att hitta en tröja till min broder...men nepp!
sen så kilade jag iväg på moppe grejj igen...ännu 3,5 timmar i en hård stol...JULIUS var beredd!
vi träffades i liljan å käkade konsum mat...julius bantade...?eller näe hon käkade godis fanken:D vi träffade en ful fullis sen så åkte vi till Globen...blablablabla sen så åkte vi hem å nästa gång så skulle vi köra!:D

fredag, sista dagen på operan nu kunde jag La fille innan till å utan till mycket najs! jag kollade igenom mina bilder gav dom omdömme(?)rensade bort dom dåliga sparade dom braiga, alex tog dom han ville ha, jag fick skriva ut några å skära lite, snygga ojämna kanter:)
jag tog en glass jag kollade igenom alla, hjälpte Onna lite med sitt lilla progeket å blablala sen så va dagen slut...
jag kilade ut ihop om att hitta svarta skor men nej inte de heller...ihop om å hitta liknande truckar till min bräda men neeeeeeeeepp!jag kilade till tuben i mälzide å träffade max å william...eller vare i torsdags?skit samma jag träffade dom iallfall nån dag:D
dans vid fyra träffade pipen, charlie låg hemma å led av 38 gradig feber men hans vanliga kroppstemperatur är typ 38 men men...sjukling! charlie ringde från skype till oss vi hörde inget de hackade å grejjer så vi la på...han kännde sen förmodligen dissad thihih:D
på kvällen typ sov jag eller nått eller var me min hemliga beundrare thihih(;

måndag vecka två, jag råkade åka fel på tuben men de gick bra jag orjenterade mej till adolf fredriks kyrkogata palla skriva hela namnet men aah:D playground där inne hälsade å blabla hjälpte till i butiken sålde jackor jiha!
käkade lunch på nått as soft plejs me tatjana å fredde myys:) jobbade på som tusan kilade vid tre skulle möta inez för sång hos B-M:) men i liljan träffade jag joss bölliv å vanessah:) åkte till mälzide å träffade robert my hind å max...de va najs jossa å glass å den smakade bajs för hon hade ju slickat på den uuuuusch! sen så åkte jag å hade sång me inez sen så köpte vi godis billigt:D sen så åkte vi hem....
å nu jag ska sova typ...!

tisdagen var myys den med, vi började morgonen med att dra upp dragkedjor å osv...å de va super duper rea på playground så de va krig i affären men de e najs!sen så drack vi kaffe å eftersom de va mange som hade gjort de så smakade de ju lite sisådär...moahhahah!
tisdagen gick mest åt att plocka upp nyleverarade varor å pricka av dom å prismärkas.
Jag fick gå lite tidigare för jag va duktig typ...så jag åkte hem å gjortde nått mycke skåjsigt!

ooooondsagen jag kom förseeeeent jag försov mej...inte!
björnen gav mej en plast påse...de var min nuvarandra mössa som jag skulle ha när jag ställde ut skyltarna som visade vart butiken låg...plast påsen värmde som fan när jag var ute å spatserade den var till stor hjälp! mange bjussade på lunch...de va myys sen så gick vi till sandys å drack kaffe..sen så vare back in business igen...plocka upp plocka ner prismärka hänga upp...hänga undan å så blablabla!sen så träffade fick jag uppdraget att hänga upp massa saker på väggen typ kamera fodral å grejjer...
jag hade hängt upp allt på en moj me massa spjut där jag hade hängt upp typ 123098y5386534 st saker...så var jag inte riktigt nöjd så jag tog loss mojjen med alla122394873534 sakerna och tänkte flytta upp dom ett snäpp å tja hejsan hörrududu de vägde ju tuusen kilo å jag stog på en pall å jag tappade balansen å trillade ner me alla 12243464576 sakerna ööööver mej men innan jag han nudda golvet så kom den underara FABIAN å räddade mej i nöden JOHOO!:D pinsamt som fan men jag dog ju inte helt iallafall!:) så kom den en annan snubbe som hette Niklas han va lite creapy men han va najs...
 jag jobbade som sjuttsingen å fick gå hem lite tidigare igen...men de e suuuft!
sen så träffade jag jossa så gick vi runt å lodade sen så gick vi å drack milk shake:)
seeeeen åkte jag hem å hade dans å de orkar vi inte berätta om men...charlie var frisk å pipen va förkyld å jag va...jag va frisk som en fisk!:D

torsdag, sista dagen najs najs påsk typ...!
bulle!mange hade me sej bullar så vi åt bullar å drack kaffe feeeett najs!sen så fick jag en ruggigt läcker kartong av mange så åkte jag klatong i trapporna sen så blev jag instäng i en låda och iväg buren de va inte kul minsann!usch!fast de hade ju varit ganska trevligt om jag blev skickad till nått land me träd å sånt trevligt typ!:D sen så stog jag i kassan å vek kläder å la ner i påsen å sa gla påsk till trevliga kunder!sen så plockade jag upp sport strumpor å storerade dom...sen så fick jag å fabian som mission å blocka upp storm kök å pricka av dom jag hittade inte vart dom va så de fick fabbe sköta:) sen så fixade vi de typ hela dagen å va feeett duktiga! så kom björnen ner me ett kuver å dagen var slutt, jag fick en söt mysse å ett skärp sa tjingtjong adjöken kram kram på alla å gla påsk typ!sen så åkte jag till jag vet inte rikrigt vad men jag köpte lite presenter till mammsen min för hon fyller år å är ny operarad efter skid skada..hurtiga som vi är i min familj...möhöh!

fredag...jag sov sov och sov å blablabla å kvällen va konsigt men sandra å jag avslutade den najs hemma hos ph:)


Kommentarer
Postat av: dudie

pallante läsa!

2007-04-02 @ 23:07:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0